Feest!!

Eindelijk is het dan zover. Vanaf dinsdag 4 november  hebben wij drie dagen feest i.v.m. het 25 jarig bestaan van onze school. Het programma van de komende dagen hebt u al eerder van ons mogen ontvangen.  

balonnen

Maandag na school zijn we begonnen met het opzetten van de tent die de komende dagen staat op het schoolplein en gebruikt wordt voor onze feestactiviteiten. Maandagavond zijn alle vrijwilligers, ouders, familie en vrienden gekomen naar de uitleg van het circusprogramma door circus Tadaa.

tadaa-logo1

Gedurende de dinsdagochtend hebben de kinderen heel hard geoefend onder begeleiding van de ouders en de leerkrachten. Dinsdagmiddag om 14.00 u hebben de kinderen een optreden verzorgd voor de ouders, oma's, opa's, tantes en ooms. Het is een geweldig optreden geweest. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! De kinderen hebben ontzettend genoten. Dank aan iedereen die heeft geholpen bij het tot stand komen van deze dag.

balonnen

Woensdagochtend zijn alle kinderen gaan knutselen of sporten. kinderen konden zelfs film kijken als ze hier geen zin in hadden. Er zijn prachtige spullen gemaakt, tassen, vazen, etagerese, paraplu's en nog veel meer. In de hal hebben wij nu een prachtige tentoonstelling. Heel veel ouders zijn komen kijken naar de tentoonstelling en hebben iets lekkers gegeten. Wat waren de kinderen trots op de tentoonstelling. Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn om te komen kijken, de tentoonstelling staat er volgende week ook nog. 

Er was ook de mogelijkheid om de handen te laten versieren met Henna, veel meisjes en moeders hebben zich prachtig laten versieren door  Amal van Hope's Henna.

 

De moeders van de moederraad hadden in de tent  een buffet samengesteld. De hele ochtend werd er eten gebracht door onze ouders.Er was heel veel lekker eten. Sommige kinderen hebben zelfs een derde ronde eten gehad, zo lekker vonden ze het. 

Wij kijken met plezier terug naar een tweede geslaagde feestdag. Dank aan iedereen die heeft geholpen bij het tot stand komen van deze dag.

balonnen

Donderdag 5 november zijn we met de hele school naar Safari Park Beekse Bergen gegaan. We hebben een heel leerzame , gezellige en leuke dag gehad. We weten nu waar de naam van de blauwe gnoe vandaan komt en of een zebra  nou zwart met wit gestreept is of wit met zwart gestreept. Een van de komende dagen zullen er foto's van deze dag op de site komen. Maar eerst gaan we naar huis en heel goed uitrusten en nagenieten van onze feestweek. Morgen, vrijdag 6 november heeft iedereen vrij. Tot maandag maar weer!!!

 

Dag 3 Met de hele school naar Safaripark Beekse Bergen

balonnen

Dag 2 Samen eten en kijken naar de tentoonstelling

 

balonnen

Dag 2 in de ochtend hard werken voor de tentoonstelling

 

balonnen

Dag 1

Het circus