Onze kinderen aan het woord

Beste lezer, pas geleden hebben wij digitaal en anoniem een onderzoek afgenomen bij onze leerlingen van groep 5 tot en met 8. Dit onderzoek herhalen we elk jaar. Onze leerlingen hebben aan het eind van dit onderzoek ook de mogelijkheid opmerkingen  toe te voegen. Van deze opmerkingen hebben we hieronder een aantal genoemd. 

  • Ik vind mijn klas gezellig, ik voel me veilig in de klas;
  • De lessen zijn vaak interessant, dat maakt de les juist heel erg leuk. Ik heb veel vriendinnen en voel me hier heel veilig. Ik vind alle leraren en leraressen heel erg aardig;
  • Ik ben blij in de klas want ik kan mezelf zijn;
  • Ik wil wel extra huiswerk, want we hebben bijna cito maar ik vind school heel leuk en ik wil ook vooruit!!!!
  • Ik vind onze school gewoon de leukste en de beste school;
  • Meer knutselen en tekenen;
  • Minder lessen.